Om

Jeg er 42 år, har en flott kone og tre flotte barn. Jeg er utdannet sivilingeniør i Industriell økonomi og teknologiledelse, og jobber som CFO i Eimskip Norway. På fritiden utnytter jeg ledige tidsvinduer til å trene. For det meste løper jeg, men jeg varierer med andre aktiviteter, inkludert turer med familien og snymåking. Ellers trives jeg med matlaging, musikk, foto og film. I 2015 pådro jeg meg et hytteprosjekt. I 2016 ble det nytt hus. I 2017 kom en liten attpåskatt og renovering av hus. Og sånn går no dagan. Jeg har fått avslag på søknad om flere timer i døgnet, og har slått meg til ro med at livet handler om å prioritere. Mottoet er «Alt med måte», noe omgivelsene stadig utfordrer.

Jeg nevnte løping, ikke sant? Løping er for meg blitt en lidenskap og jeg blogger av og til om mine opplevelser med løping. Jeg debuterte på halvmaraton i Oslo i 2010, og det satte standarden for livet som løper. Per 04.01.20 har jeg i konkurranse løpt 8 ultraløp (i Tromsø), 12 maraton (i 7 land), 28 halvmaraton (i Norge), 35 milløp (ett i Dublin) samt en rekke andre løp.

I mai 2011 startet jeg løpernettverket Northern Runners. Nettverket er organisert som en Facebook-gruppe med over 2300 medlemmer, og deltakerne har stort sett tilhørighet i Tromsøregionen. Jeg var styreleder i foreningen i perioden 2012-2016.

Ellers er jeg bl.a. styrets nestleder i Coop Nord SA (litt ditt) og styrets nestleder i stiftelsen Midnight Sun Marathon. Jeg blogget for Runner’s World i perioden september 2014-januar 2016, og er for tiden ambassadør for Kondis. Jeg har tidligere vært fast spaltist i Nordlys, Nord-Norges største avis, hvor jeg skrev etter eget forgodtbefinnende. Innleggene er gjengitt på bloggen (se kategori Spaltist). For øvrig blogger jeg innimellom om ledelse, karriere og deler mer eller mindre samfunnsnyttige betraktninger med glimt i øyet. Du får med andre ord litt av hvert ved å følge bloggen min. Det har imidlertid blitt litt lite tid til blogging den siste tiden. Kanskje blir det noen innlegg på Breaking 3:20 fremover?

Du kan også se mine og andres bloggposter på Northern Runners. Mer informasjon om meg kan du finne på f.eks. FacebookInstagramLinkedIn (eller Innovasjon Norges styrekandidatbase) og Twitter. Er du interessert i løping, kan du finne meg på f.eks. Garmin Connect og Strava.

Vi løpes?

Mvh
Thomas K. Føre

Reklame

3 tanker på “Om

  1. Tilbaketråkk: Antall km er viktig | Thomas K. Føre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..